Fes la teva comanda

 • Fes la teva compra omplint el formulari que trobaràs a continuació.
 • Pots escollir que t’enviem els productes per missatger postal o pots passar-ho a recollir a la botiga.
 • Si us plau llegeix-te atentament l’EXPLICACIÓ PER ELABORAR LA COMANDA que trobaràs al final d’aquesta mateixa pàgina.


  A recollir al fornEntrega a domicili (cal omplir els camps següents)


  • CALENDARI LABORAL FORN JORBA 2021

  Si ja has fet la teva comanda i tens dubtes referents al transport, posat en contacte directament amb l’empresa transportista demanant per Gisela al telèfon 93 875 76 57.

  ………
  EXPLICACIÓ PER FER LA TEVA COMANDA AL FORN INTEGRAL JORBA

  La manera principal de fer comandes al Forn Jorba és online.
  A través d’un correu a pa@fornjorba.com o a través del formulari del web http://fornjorba.com/comandes/
  Si no estàs habituat amb el nostre sistema si us plau llegeix-te aquest explicació atentament. Moltes gràcies.

  – Pots fer la comanda màxim fins a les 20:00 del dia anterior de la seva elaboració. Pots fer la comanda amb més antelació si ho prefereixes.
  – Especifica els productes que vols i la quantitat. Consulta al web http://fornjorba.com/els-nostres-productes/ o envia’ns un correu electrònic a pa@fornjorba.com demanat un document amb els productes i preus actuals.
  – Aquella mateixa nit els forners elaboren els productes. I al matí següent ja ho tindrem a punt. Si has escollit recollir la teva comanda al forn, ja pot s passar-la a recollir durant tot el dia.
  Si has escollit que t’ho enviem per missatger postal ho rebràs l’endemà de la seva elaboració.
  (Exemple: Si realitza la comanda el diumenge a les 19:00, l’endemà dilluns pots venir a recollir el paquet a la botiga. O bé si has especificat la opció de rebre-ho per missatger postal, el transportista lliurarà el seu paquet a casa al llarg de tot el dimarts i màxim fins a les 19h, o sigui al cap de dos dies d’haver fet la seva comanda.)
  – Al fer-nos la comanda pots especificar en quin moment del dia t’aniria bé rebre-la i el missatger intentarà tenir-ho en compte. El missatger admet serveis complementaris, consulta directament a l’empresa 93 875 76 57.
  – Si vols saber quan arribarà el teu paquet o quan el preu total de la teva compra truca a l’empresa encarregada del transport 93 875 76 57, demanant per Gisela.

  – La forma de pagament principal és a CONTRAREEMBORSSAMENT (contrarembolso), es paga en el moment de rebre el paquet.

  – Enviem les comandes per missatger postal els matins de dilluns a dijous. Els divendres i vigílies de festius no enviem paquets. Consulta el Calendari que trobaràs en aquest mateix apartat.

  – Si fas la teva comanda per Internet si us plau no la tornis a realitzar a través del telèfon de la botiga o a la inversa.

  – Si prefereixes que una altra empresa de missatgeria et porti la comanda, pots escollir el teu propi transportista i que sigui aquest el que vingui a recollir el paquet al Forn. En aquest cas però és molt important que truquis al Forn (Tel. 93 873 1350).