Fes la teva comanda

Fes la teva compra omplint el formulari que trobaràs a continuació. Pots escollir que t’enviem els productes per missatger postal o passar-ho a recollir a la botiga.
Si us plau llegeix-te atentament l’EXPLICACIÓ PER ELABORAR LA COMANDA que trobaràs al final d’aquesta mateixa pàgina.


A recollir al fornEntrega a domicili (cal omplir els camps següents)


CALENDARI LABORAL FORN JORBA 2017

Atenció ens plau informar-vos que en el calendari hi ha un error i aquest dissabte 23 de juny de 2018 al forn romandrà tancat.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per telèfon: 93 873 13 50

CONSULTA L’IMPORT DEL TRANSPORTISTA: TARIFA FORN JORBA 2018

Si ja has fet la teva comanda i tens dubtes referents al transport, posat en contacte directament amb l’empresa transportista demanant per Gisela al telèfon 93 875 76 57.

………
EXPLICACIÓ PER FER LA TEVA COMANDA AL FORN INTEGRAL JORBA

La manera principal de fer comandes al Forn Jorba és online.
A través d’un correu a pa@fornjorba.com o a través del formulari del web http://fornjorba.com/comandes/
Si no estàs habituat amb el nostre sistema si us plau llegeix-te aquest explicació atentament. Moltes gràcies.

– Pots fer la comanda màxim fins les 20:00 del dia anterior de la seva elaboració. Pots fer la comanda amb més antelació si ho prefereixes.
– Especifica els productes que vols i la quantitat. Consulta al web http://fornjorba.com/els-nostres-productes/ o envia’ns un correu electrònic a pa@fornjorba.com demanat un document amb els productes i preus actuals.
– Aquella mateixa nit els forners elaborant els productes. I al matí següent ja ho tindrem a punt. Si has escollit recollir la teva comanda al forn, ja pot passar a recollir la seva comanda.
Si prefereixes que t’ho enviem per missatger postal ho rebràs un cop elaborat el producte, l’endemà.
(Exemple: Si realitza la comanda el diumenge a les 19:00, l’endemà dilluns pots venir a recollir el paquet a la botiga. O bé si has especificat la opció de rebre-ho per missatger postal, el transportista lliurarà el seu paquet a casa l’endemà dimarts al llarg de tot el dia i màxim fins a les 19h, o sigui al cap de dos dies d’haver fet la seva comanda.)
– Al fer-nos la comanda pots especificar en quin moment del dia t’aniria bé rebre-la. El missatger admet serveis complementaris, consulta directament a l’empresa 93 875 76 57.
– Si vols saber quan arribarà el teu paquet o quan el preu total de la teva compra truca a l’empresa encarregada del transport 93 875 76 57, demanant per Gisela.

Altres aspectes a tenir en compte:
– Si fas la teva comanda per Internet si us plau no la tornis a realitzar a través del telèfon de la botiga o a la inversa.
– El Forn obrim de dilluns a divendres excepte festius (és important que consultis el nostre CALENDARI).
Enviem les comandes per missatger postal els matins de dilluns a dijous. Els divendres i vigílies de festius no enviem paquets.
– Si prefereixes que una altra empresa de missatgeria et porti la comanda, pots escollir el teu propi transportista i que sigui aquest el que vingui a recollir el paquet al forn. En aquest cas però és molt important que truquis al forn (Tel. 93 873 1350).