Fes la teva comanda

Fes la teva compra omplint el formulari que trobaràs a continuació.

Pots escollir que t’enviem els productes per missatger postal (enviaments a tot Espanya i a Europa) o pots passar-ho a recollir a la botiga.

Si us plau llegeix-te atentament l’explicació PER ELABORAR LA COMANDA que trobaràs al final d’aquesta mateixa pàgina. Si tens dubtes contacta’ns.

  A recollir al fornEntrega a domicili (cal omplir els camps següents)

  ………
  EXPLICACIÓ PER FER LA TEVA COMANDA AL FORN INTEGRAL JORBA

  Consulta la carta de productes

  La manera principal de fer comandes al Forn Jorba és online.
  A través d’un correu a pa@fornjorba.com o a través del formulari del web https://fornjorba.com/comandes/
  Si no estàs habituat amb el nostre sistema si us plau llegeix-te aquest explicació atentament. Moltes gràcies.

  – Pots fer la comanda màxim fins el dia anterior de la seva elaboració. Pots fer la comanda amb més antelació si ho prefereixes.
  – Especifica els productes que vols i la quantitat. Consulta al web https://fornjorba.com/els-nostres-productes/ o envia’ns un correu electrònic a pa@fornjorba.com demanat un document amb els productes i preus actuals.
  – La teva comanda queda confirmada en el moment en què t’enviem el correu de resposta, a on t’especifiquem quin dia rebràs la teva comanda.

  – Aquella mateixa nit els forners elaboren els productes. I al matí següent ja ho tindrem a punt. Si has escollit recollir la teva comanda al forn, ja pots passar-la a recollir durant tot el dia.
  Si has escollit que t’ho enviem per missatger postal ho rebràs l’endemà de la seva elaboració.
  – Al fer-nos la comanda pots especificar en quin moment del dia t’aniria bé rebre-la i el missatger intentarà tenir-ho en compte. Tot i que cal tenir en compte que el servei de transport que contractes pot entregar el paquet al llarg de tot el dia.
  – Si ja ens has fet la comanda i vols saber quan arribarà el teu paquet o el preu total de la teva compra truca a l’empresa encarregada del transport 93 875 76 57, demanant per Gisela. El missatger admet serveis complementaris, consulta’ls directament.

  – La forma de pagament principal és a CONTRAREEMBORSAMENT (contrarembolso), es paga en el moment de rebre el paquet tenint els diners justos en efectiu.

  En el cas que facis el pagament per Transferència bancària en el moment de rebre el paquet, cal que en el CONCEPTE de la transferència indiquis el Nom i Cognoms posats en la comanda.

  – Enviem les comandes per missatger postal els matins laborables de dilluns a dijous. Els divendres, vigílies de festius, festius i ponts no enviem paquets. Per tant els paquets t’arriben a casa teva de dimarts a divendres laborables. Consulta el Calendari que trobaràs al peu de pàgina.

  – Si fas la teva comanda per Internet si us plau no la tornis a realitzar a través del telèfon de la botiga o a la inversa.

  – Si prefereixes que una altra empresa de missatgeria et porti la comanda, pots escollir el teu propi transportista i que sigui aquest el que vingui a recollir el paquet al Forn. En aquest cas però és molt important que truquis al Forn (Tel. 93 873 1350).