Fes la teva comanda

 • Fes la teva compra omplint el formulari que trobaràs a continuació.
 • Pots escollir que t’enviem els productes per missatger postal (enviaments a tot Espanya i a Europa) o pots passar-ho a recollir a la botiga.
 • Si us plau llegeix-te atentament l’explicació PER ELABORAR LA COMANDA que trobaràs al final d’aquesta mateixa pàgina. Si tens dubtes contacta’ns.


  A recollir al fornEntrega a domicili (cal omplir els camps següents)


  ………
  EXPLICACIÓ PER FER LA TEVA COMANDA AL FORN INTEGRAL JORBA

  La manera principal de fer comandes al Forn Jorba és online.
  A través d’un correu a pa@fornjorba.com o a través del formulari del web https://fornjorba.com/comandes/
  Si no estàs habituat amb el nostre sistema si us plau llegeix-te aquest explicació atentament. Moltes gràcies.

  – Pots fer la comanda màxim fins el dia anterior de la seva elaboració. Pots fer la comanda amb més antelació si ho prefereixes.
  – Especifica els productes que vols i la quantitat. Consulta al web https://fornjorba.com/els-nostres-productes/ o envia’ns un correu electrònic a pa@fornjorba.com demanat un document amb els productes i preus actuals.
  – Aquella mateixa nit els forners elaboren els productes. I al matí següent ja ho tindrem a punt. Si has escollit recollir la teva comanda al forn, ja pots passar-la a recollir durant tot el dia.
  Si has escollit que t’ho enviem per missatger postal ho rebràs l’endemà de la seva elaboració.
  – Al fer-nos la comanda pots especificar en quin moment del dia t’aniria bé rebre-la i el missatger intentarà tenir-ho en compte. Tot i que el servei de transport que contractes pot entregar el paquet al llarg de tot el dia.
  – Si ja ens has fet la comanda i vols saber quan arribarà el teu paquet o el preu total de la teva compra truca a l’empresa encarregada del transport 93 875 76 57, demanant per Gisela. El missatger admet serveis complementaris, consulta’ls directament.

  – La forma de pagament principal és a CONTRAREEMBORSSAMENT (contrarembolso), es paga en el moment de rebre el paquet tenint els diners justos en efectiu.

  – Enviem les comandes per missatger postal els matins de dilluns a dijous. Els divendres i vigílies de festius no enviem paquets. Consulta el Calendari que trobaràs al peu de pàgina.

  – Si fas la teva comanda per Internet si us plau no la tornis a realitzar a través del telèfon de la botiga o a la inversa.

  – Si prefereixes que una altra empresa de missatgeria et porti la comanda, pots escollir el teu propi transportista i que sigui aquest el que vingui a recollir el paquet al Forn. En aquest cas però és molt important que truquis al Forn (Tel. 93 873 1350).