Qui som?

–> Consultar aparicions a la premsa

–> Els nostres valors

 

 

carta-mestre-artesa

Carta de Mestre Artesà Alimentari

El Forn Jorba és una empresa de caire familiar dedicada a l’elaboració de pa. Aquest petit gran forn situat a Manresa és un negoci que ha passat de generació a generació i que amb el pas dels anys ha sabut conservar-se i transmetre els coneixements i l’experiència dels seus fundadors, sent fidels als seus orígens i estan receptius als canvis.

Ens mantenim en aprenentatge constant per tal de millorar els nostres processos i incloure nous ingredients, que en alguns casos ja utilitzaven els nostres avantpassats. L’harmonia amb allò tradicional i allò innovador ens permet presentar un producte òptim.

Nosaltres fem sobretot pa integral i aliments sans dins del món de la fleca. També elaborem pans especials per a persones amb intoleràncies al blat, a la sal o a altres aliments. Per a qualsevol encàrrec, dubte o suggeriment, no dubteu a escriure’ns o a contactar amb nosaltres, que estem oberts a noves propostes

Som coneguts sobretot pel pa d’espelta, de civada, d’arròs, el pa laxant o el pa alemany. A més de les varietats en el pa, també cal destacar la nostra diversitat en pastes, ja siguin integral o blanca, dolça o salada; la tradicional coca de forner; el pastís de poma; el plumcake; magdalenes de diferents sabors i moltes coses més. Prioritzem la qualitat i cuidem tots els detalls per aconseguir el nostre objectiu principal: la salut i satisfacció dels nostres clients.

Esperem que disfruteu dels nostres productes elaborats amb dedicació, humilitat i il·lusió.
Gràcies per la confiança que al llarg dels anys heu dipositat amb nosaltres.